Показать сообщение отдельно
Старый 18.02.2025, 11:12   #227
lidersm
Профи

Ресивер: Orton 4100c, Arrox Free Tiger, Star Track 550D, U2C S+ Maxi, Amico ALIEN 8900 Enigma, OpenBox X820i
Поблагодарили 1,028 раз(а) в 419 сообщениях
Вес репутации: 15
lidersm очень-очень хороший человекlidersm очень-очень хороший человекlidersm очень-очень хороший человекlidersm очень-очень хороший человекlidersm очень-очень хороший человек

Цитата:
Сообщение от finbush Посмотреть сообщение

а Ви як вчились? Тіки чесно.
Навчаюсь і досі, та не нехтую людським досвідом, особливо корисним. Перший раз паяльник взяв у руки років 45 назад, гурток радіоаматорів, теорія, дуже багато практики, профільні підручники, профільна освіта. Радіоелектроніка - справа всього мого життя, але. Постійне навчання та пізнання нового. Зупинка в цій справі - рівнозначно крокам назад, які потім наздогнати, практично, не можливо. Без навчання, та практики не було б на моєму рахунку перемог над десятками сотень ресиверів, телевізорів, зарядних станцій та іншого обладнання.
З іншої сторони дуже прикро, що меньше і меньше стає фахівців, які хоч шось можуть зробити своїми руками, і не тільки в нашій справі. Я проти методу "научного тика", тут так не працює, але "хаяти" людину, за те що вона робить що попало не варто. Все ж таки, вважаю, що треба донести їй про необхідність підвищувати свій рівень знань. А перші успіхи спонукають до підвищення того ж рівня знань. Я пропоную бути добріше, а досвід - він буде, обов'язково буде.
lidersm вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо: