Показать сообщение отдельно
Старый 07.12.2023, 00:58   #19
kotiaj
Гуру

Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,136 раз(а) в 1,589 сообщениях
Вес репутации: 45
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от Givizhop Посмотреть сообщение
... Але я впевнений, тому що я не раз практикував перепрошивку...
На мій погляд, це трохи занадто самовпевнена бравада. Можна 100 раз успішно перешити, а на 101-й нарватись на грубість, і досвід тих попередніх перепрошивок нічим не допоможе. Імхо, швидше підійшла б фраза: "я впевнений що ні в чому не впевнений".
Цитата:
Сообщение от Givizhop Посмотреть сообщение
... Звісно ж це дуже ризикована робота, тому що не всі виробники ресиверів мають свій сайт...
І зовсім не в сайтах справа, навіть більше, без них можна запросто обійтися. Вистачає інших, більш корисних ресурсів, а основний з них - власна база напрацювань. Щоб не сісти в калюжу, завжди існувало правило (яке дуже часто ігнорують): перед тим як щось шити - збережи рідну прошивку. Якщо знаєте що робите, знаєте як і маєте чим виправити помилку, то й ризику практично немає ніякого і тоді вже можна сказати: "я впевнений".
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием