Показать сообщение отдельно
Старый 08.10.2019, 21:55   #67
Marjan0506
Модератор наверное?

Ресивер: Все кроме модельной грядки uClan, они же клоуны
Поблагодарили 4,675 раз(а) в 1,271 сообщениях
Вес репутации: 14
Marjan0506 весьма и весьма положительная личностьMarjan0506 весьма и весьма положительная личностьMarjan0506 весьма и весьма положительная личность

Цитата:
Сообщение от serbaurij5 Посмотреть сообщение
вбудованих самооновлюючих листів, иак як напр. на уклан в6-скайлайт, або на сатінтеграл 1311.
про це можна навіть не мріяти. Бо вже одні давали свій плейлист в GX6605S а саме Q-SAT Q-07, Q-11 HD, так не довго всі радувались. Все злили в інтернет і про стабільну роботу можна забути, так само і в в6-скайлайт, давно плейлист гуляє інтернетом.

У 1311 не бомбануть ніколи їх плейлисти. Бо там інша структура прошивки та все закрито повністю. А прошивки типу В6, Q-SAT, OpenFox, Eurosky GX6605S повністю розбирають на кусочки.
Надіятись на роботу ютуба в ES-19 думаю марно

А про підтримку кодувань згідний з тобою, не всім треба то. Але людителів халяви теж багато. І саме я був тим хто запропонував адмінам добавити підтримку всіх кодувань у WV Foros Combo. І все благополучно получилось тюнер довели до пуття, а іншим попросту побарабану на той ютуб, кінолайв. От пригадую Uclan В6 скільки людей просило добавити підтримку кодування Viaccess щоб працював канал Mezzo 13E так вони ще опитування робили на форумі у себе. Та все таки добавили підтримку але не довго халява працювала, прикрили через пару місяців його.
Нащо витрачатись на прошивки китайцям, якщо народ і так куплятиме їх тюнер навіть з не робочим ютубом

Оптова ціна ES-19 357грн, WV Foros 362. Я обираю World Vision та всі раджу
Marjan0506 вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: