Тема: TIGER-X100HD AC3
Показать сообщение отдельно
Старый 09.09.2017, 09:26   #3
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,278 раз(а) в 551 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от vladika-55 Посмотреть сообщение
ТИGER-X100. - бюджетный спутниковый HD ресивер с процессором GUOXIN GX6605S, Клон Sat-Integral S-1227 HD HEAVY METAL.
Не зовсім зрозумілий такий підхід Тайгера. Навіщо клонувати те, що вже є? Як на мене, за цей рік користувачі вже наїлись тим різноманіттям бюджетних ХД-ресіверів. Де щось новеньке? Якщо цей Тайгер клон 1227, чому нема IPTV? Процесор GX6605S - так і у Тайгера Ф1 такий же проц. і він навіть дешевше та ще й хоч якесь IPTV має. Якщо ресівер хочуть пропхнути шарою, так краще доплатити всього пару десятків грн і придбати більш надійний Тайгер 4060ХД з 6міс. шарою та ще й карточний. Я вже про Сатком 4160ХД мовчу - там взагалі річна шара.
Надіюсь тільки на одне, що цей ресівер буде більш надійним і без тих глюків, що у Сат Інтегралів 1227 і 1228. Ну і якщо прошивочку допиляют до IPTV (проц дозоляє це зробити).
А взагалі моє особисте побажання тайгерівцям (якщо вони читають тут) -у них пробіл в середній ланці. Якщо вже вони клонували цей ресівер на зразок 1227го, то пора б уже клонувати щось на зразок 1226го або U2C A1ternativa PRO. Думаю ресівер з ЛАНом і більш розширеними WEB-сервісами користувався б не меншою популярністю

Последний раз редактировалось evo; 09.09.2017 в 09:47.
evo на форуме   Ответить с цитированием