Показать сообщение отдельно
Старый 20.02.2012, 10:41   #1678
SLAVASAM
Модератор

Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Поблагодарили 5,978 раз(а) в 2,902 сообщениях
Вес репутации: 57
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится

На прес-конференції після бою з Віталієм Кличко

Чісора влаштував бійку з Девідом Хеєм

Такого на моїй пам'яті ще не було! Та й взагалі в історії боксу подібних подій єдиного - пальців однієї руки, напевно, вистачить. Кидаються один на одного найсильніші британські супертяжі Дерек Чіcора і Девід Хей, журналісти, сахаються по кутах достатньо просторого, але щільно забитого прес-центру мюнхенського «Олімпіахалле» - причому сахаються так, щоб і в бійку не потрапити, і відбувається побачити, а ще краще зняти, зметнуться над головою Хея важенний штатив під камери, кров на розсіченому лобі його менеджера і тренера Адама Бута ... Словом, картина маслом, справжнє батальне полотно.

З чого все почалося? Та ні з чого особливого. Просто хамські характери обох британців проявили себе у всій красі. Хей, що з'явився в Мюнхені з метою не то просто себе показати, не то бій з Віталієм Кличко випросити, втрутився спочатку в перепалку між Чіcорой і з'явилися в залі Володимиром Кличко, а потім різко засперечався з менеджером братів Кличко Берндом Бенте: обмовляєш ти, мовляв, на мене, зовсім я від поєдинку зі старшим Кличко не відмовлявся, навпаки, на всі умови згоден.

Розмова йде на підвищених тонах, але «без рук» - поки в нього не втручається Чіcора.

- А ти взагалі помовч, - кричить він співвітчизнику. - Ти свій шанс на бій вже профукав. Спочатку я ще раз з Віталієм забирай, а потім вже ти домовляйся!

Почувши таке, Хей виходить з себе по-справжньому.

- Який тобі реванш?! - Кричить він у відповідь. - Ти, лузер, три бої програв, а туди ж. Спочатку битися навчися!

Далі все розвивається за класичними законами дворової бійки: Чіcора вискакує з-за столу і з криками «Я тебе застрелю» кидається до Хея, той уже чекає в боксерської стійці. Британці хапаю один одного за барки, валяться на підлогу. Хтось намагається їх розтягнути - правда, не дуже старанно, особливо після того, як з купи-малі вивалюється з закривавленим чолом тренер і менеджер Хея Адам Бут ...

А над усім цим височіє забрався на стілець і без того двох метровий Володимир Кличко, що повторює і повторює з посмішкою: «Ну і шоу! Ніколи нічого подібного не бачив! ».

Розтягували і заспокоювали забіяк довго. А коли заспокоїли, прес-конференція, хоча питань до учасників бою залишалося чимало, згорнулася сама собою.
http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/510080
Пользователь сказал cпасибо: