![]() |
uClan x96 Max +
Есть ли под этот сабдж официальные прошивки?
Или ATV от Slimbox(почему их так хвалят)? Есть ли вообще смысл шить? 4/32 |
Вам СЮДА там внимательно изучаем шапку темы и потом только задаем вопросы.
А то если вы как здесь будете флудить то там вас быстро за банят. |
Цитата:
|
Тут питання - а що не влаштовує в теперішній прошивці ? Просто потім можуть бути питання як його відновити ...
|
Вітаю з прийдешніми Святами!
Питання по підключенню сабджа через AV роз'єм до тв з rca входом. Є два шнури RCA - Jack 3.5 18 мм, через один зовсім немає сигнала, через другий коробочка входить у бутлут безкінечний(завантажується до робочого столу і перезагрузка...), через hdmi усе працює добре. Питання чому не працює через AV підключення? Уточнення можливо через те що два Jack 3.5 18 мм від не повністю входить до роз'єму? Чому тоді на одному є сигнал але є ребут, а на другому зовсім немає сигнала? Ці обидва шнури нормально працюють на т2 корбці. Для чого взагалі Jack(4pin) 3.5 - 18 мм або 14мм? Плутанина. |
З проводом що не давав зображення розібрався - переплутані жовтий та білий контакти. Зображення по AV є але після перезавантаження екран з лежачим роботом і меню зліва. По hdmi усе ок в настройках пробував як 720, 480, авто все одно по AV не вантажиться у систему.
|
Алілуйя! Гугол допоміг. Через те що джек 18мм а не 14мм в кінці AV роз'єму натискалася кнопка reset(av reset port) ось чому бокс не ванажився а був у бут меню, коли я трохи висунув джек то бокс завантажитися як слід, усе працює!
|
Цитата:
|
тут у комплекті тіки hdmi був,
а я людині підбираю бокс бо у неї на тв тіки rca є, і хто ж знає який треба джек, наприклад у мене на т2 18мм тут 14мм, але я зрозумів, що з 18мм можна зробити 14мм і усе буде працювати. так і кабелями, або виробник боксів переплутав жовтий білий або виробник кабеля. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 12:19. Часовой пояс GMT +3. |