Форум VolSat

Форум VolSat (http://forum.volsat.com.ua/index.php)
-   Enigma 2 (http://forum.volsat.com.ua/forumdisplay.php?f=340)
-   -   Проблеми з переглядом ютубу (http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=15290)

malyshka 10.11.2021 00:00

Проблеми з переглядом ютубу

Виникли проблеми з переглядом ютубу на тюнерах. Особисто перевірено на 8120 з енігмою та Сат-інтегралах. В одному приміщенні на тюнерах жахливо гальмує, а водночас на компі, смарт тв, смартфонах - ідеально, IPTV на цих же тюнерах - ідеально. Швидкість 100 м.біт. Сьогодні ж зовсім в іншій точці, на іншому провайдері - та ж історія: все працює ідеально, а ютуб неможливо гальмує. Так уже на протязі кількох тижнів. Регіон - біля Львова.

kotiaj 10.11.2021 02:32

Цитата:

Сообщение от malyshka (Сообщение 457490)
Виникли проблеми з переглядом ютубу на тюнерах...

Ютюб та інші заманухи на дешевих не андроїдних супутникових та Т2 ресиверах призначені всього лиш для кращого втюхування цих девайсів покупцям, а далі як карта ляже і це вже виробників та дистрибюторів не цікавить від слова зовсім. Особливо якщо модель вже розпродана і не випускається.

stepan71 10.11.2021 08:07

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 457494)
Ютюб та інші заманухи на дешевих не андроїдних супутникових та Т2 ресиверах призначені всього лиш для кращого втюхування цих девайсів покупцям, а далі як карта ляже і це вже виробників та дистрибюторів не цікавить від слова зовсім. Особливо якщо модель вже розпродана і не випускається.

Нашим людям этого не обьясниш .
Они всегда на своём "Да я же денег заплатил как оно не работает "

malyshka 10.11.2021 09:15

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 457494)

Сат інтеграл 8 - серії не розпроданий, випускається і підтримується посьогодні, енігма теж. Прошу відгукнутися тих, хто може дати конструктивну пораду.

User_02 10.11.2021 12:00

Конструктивный совет может быть только один - забыть о просмотре ютуба на спутниковых и Т2 ресиверах и тем более не обещать это клиентам при продаже ресиверов.

kotiaj 10.11.2021 12:31

Цитата:

Сообщение от malyshka (Сообщение 457503)
Сат інтеграл 8 - серії...підтримується посьогодні, енігма теж..

Якось не часто доводиться мати справу з сатінтегралами, частіше з skyprime, тому виникло питання: яке відношення має енігма до сатінтегралів 8-ї серії? :confused:

User_02 10.11.2021 14:27

Сат интегралы 8-й серии до сих пор продаются и завозятся потому что есть на них некоторый спрос из-за 30-го градуса потому на них периодически выходят обновления в том числе с исправлениями ютуба. На энигме ютуб в виде плагина на который тоже периодически выходят исправления и это по сути все что есть общего между сатинтегралами и энигмой, но проблему стабильного просмотра ютуба это не решает.

kotiaj 10.11.2021 15:34

Цитата:

Сообщение от User_02 (Сообщение 457519)
...но проблему стабильного просмотра ютуба это не решает.

Тобто замануха, як кажуть в народі, доки пхаєм - доти їдем :D
Хоча, якщо не вимагати від девайсу лишнього, а використовувати те, під що він заточений, то апарат непоганий.

kotiaj 10.11.2021 16:45

Цитата:

Сообщение от malyshka (Сообщение 457503)
... хто може дати конструктивну пораду.

Тут все залежить від виробника і тих, хто завозить дану продукцію в Україну. Захочуть - поправлять на деякий час, не захочуть - так і залишиться. Ще треба брати до уваги, що за дякую від дистрибютора китайці, тобто розробники програмного забезпечення, наврят чи будуть цим займатися, а дистрибютор в свою чергу зважує всі за та проти витрачання грошей на підтримку конкретного девайсу. Як варіант, стукатися в техпідтримку сатінтегралу і просити їх вирішити проблему.

GribVitalik 10.11.2021 16:45

Цитата:

Сообщение от User_02 (Сообщение 457519)
Сат интегралы 8-й серии до сих пор продаются и завозятся потому что есть на них некоторый спрос из-за 30-го градуса

А шо там? на 30 градусе?:confused:
Может Вы имели ввиду 36E (NTV+);)

malyshka 10.11.2021 17:17

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 457511)
Якось не часто доводиться мати справу з сатінтегралами, частіше з skyprime, тому виникло питання: яке відношення має енігма до сатінтегралів 8-ї серії? :confused:

От вся біда в тому , що люди не уважно читають допис тому й відповіді сипляться не відомо про що. Я ж у своєму запитанні чітко написав, що тестую по ютубу два тюнери, а саме: 8120 з енігмою і сат інтеграл, п.з. яких дозволяє дивитись ютуб, єдине, що останніх два тижні він почав йти з шаленими затиками. Ось і все.

kotiaj 10.11.2021 19:59

Цитата:

Сообщение от malyshka (Сообщение 457537)
...останніх два тижні він почав йти з шаленими затиками. Ось і все.

Щось помінялось в самому ютюбі, значить потрібні оновлення самої ютюбовської програми. Якщо для енігми ще можна пробувати шукати новіше програмне забезпечення і перевстановлювати чи поновлювати його, то з тюнером засада повна, все залежить від волі-бажання китайців. :(

malyshka 11.11.2021 10:51

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 457547)
Щось помінялось в самому ютюбі, значить потрібні оновлення самої ютюбовської програми. Якщо для енігми ще можна пробувати шукати новіше програмне забезпечення і перевстановлювати чи поновлювати його, то з тюнером засада повна, все залежить від волі-бажання китайців. :(

У вас також затики? Я ставив нещодавно новий сат інтеграл клієнтові на іншому провайдері і-нету - затики. Клієнт перед тим скаржився, що ютуб перестав йти на новому (менше року) "Соні бравія". На Соні я також не зміг добитися його роботи. У мене на новому Самсунгу йде без проблем.

kotiaj 11.11.2021 11:31

Цитата:

Сообщение от malyshka (Сообщение 457573)
У вас також затики? ...

Ні, все нормально, навіть без реклами в роликах, з можливістю вибору швидкості відтворення, з можливістю входу в свій обліковий запис. Це зовсім не Вам в образу, але я перестав бавитись дитинством і використовую для перегляду ютюбу девайси, які для цього призначені. Наприклад приставки або телевізори на андроїді. Відмінно ютюб працює і на Самсунгах або LG та ін. зі своїми фірмовими ОС, але самсунг не так давно вже підсунув свиню користувачам своїх застарілих телевізорів і послав їх за покупкою нових, сучасних :mad: . Ніхто не гарантує що таких фокусі не повторять інші бренди.
P.S. ...зараз мені скажуть що й старі смарт-приставки на застарілих версіях андроїду вже люди повикидали або використовують в якості ножок під холодильники :o ...

malyshka 11.11.2021 18:04

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 457578)
Ні, все нормально, навіть без реклами в роликах, з можливістю вибору швидкості відтворення, з можливістю входу в свій обліковий запис. Це зовсім не Вам в образу, але я перестав бавитись дитинством і використовую для перегляду ютюбу девайси, які для цього призначені. Наприклад приставки або телевізори на андроїді. Відмінно ютюб працює і на Самсунгах або LG та ін. зі своїми фірмовими ОС, але самсунг не так давно вже підсунув свиню користувачам своїх застарілих телевізорів і послав їх за покупкою нових, сучасних :mad: . Ніхто не гарантує що таких фокусі не повторять інші бренди.
P.S. ...зараз мені скажуть що й старі смарт-приставки на застарілих версіях андроїду вже люди повикидали або використовують в якості ножок під холодильники :o ...

Друже, я установщик і ютуб мене на цих тюнерах, яких я понаставляв багато, цікавить лише для того щоб мати готову відповідь на запитання клієнта: а чому не працює?:ukr:

nigroll1 11.11.2021 19:10

Цитата:

Сообщение от malyshka (Сообщение 457591)
Друже, я установщик і ютуб мене на цих тюнерах, яких я понаставляв багато, цікавить лише для того щоб мати готову відповідь на запитання клієнта: а чому не працює?:ukr:

тюбик принадлежит гуглУ , деньги зарабатывает на рекламе , а эти мыльницы рекламу обрезают . поэтому разработчики вносят в код ютуба изменения чтоб на "халяву" не смотрели . на энигмовских ресах недавно ув.Таарат переписал код ютуб.дл и если на энигме тормозит то в гугл поиск -" Taapat.blogspot.com youtube " скачиваете с сайта последнюю версию и устанавливаете , а мыльницы - ждать новое ПО с правками ...

malyshka 11.11.2021 21:46

Цитата:

Сообщение от nigroll1 (Сообщение 457593)
тюбик принадлежит гуглУ , деньги зарабатывает на рекламе , а эти мыльницы рекламу обрезают . поэтому разработчики вносят в код ютуба изменения чтоб на "халяву" не смотрели . на энигмовских ресах недавно ув.Таарат переписал код ютуб.дл и если на энигме тормозит то в гугл поиск -" Taapat.blogspot.com youtube " скачиваете с сайта последнюю версию и устанавливаете , а мыльницы - ждать новое ПО с правками ...

Все ок, енігму обновив, ютуб запрацював. Для інших чекаємо п.з. Дякую, nigroll1.

Текущее время: 15:43. Часовой пояс GMT +3.