![]() |
Інтернет-шахрайство
Вложений: 1
На прохання знайомого
Вложение 35535 Деталі будуть пізніше (якщо постраждала сторона погодиться їх надати) |
Вложений: 6
Як відбувався розвод
Дійові особи: Постраждалий, Знайомий,Продавець Сюжет вистави: Постраждалий:оголошення-наживка, дзвінок до продавця (переадресація дзвінка), відповідь з прихованого номера, узгодження через е/п. Перерахунок грошей. Пізніше-прохання надати № ТТН Нової пошти. А у відповідь -- тишина... Благопристойна відповідь Продавця Вложение 35536 Відповіді Продавця На пропозиції Знайомого із наміром довести виставу до кульмінації: Вложение 35540 Вложение 35537 Вложение 35538 Вложение 35544 Реакція Продавця на пропозицію подивитися на 1-ше повідомлення Вложение 35539 Все. Кінець вистави і грошей. P.S. Вся вистава про те, як не попадатися на гачок шахраїв, А в останніх її актах детально розписано, як виманюються дані з карточки, які за ніяких обставин не варто повідомляти. В т.ч. банківським прцівникам |
Чого мовчимо? Чому не ділимося випадками із шахрайством?
Як побачите скількох кинули - зразу ж полегшає!:) |
Цитата:
|
Причем растут в геометрической прогрессии. Задолбало уже, заработать - ну уж нет, лучше обмануть да выдурить. С*****ки...
|
как говорится,лох ени когда не вымрет,ОЛХ.УА .....3 иль 4 раза предоплата. 50,100,200.грн.
|
Цитата:
Особливо підозрілими мають бути свіжозареєстровані продавці. Купляв і по предоплаті (прибл. 1600) у продавця з категорії Бізнес --все обійшлося добре. Але продавець був зареєстрований 4-5 років. Був і прокол (не у мене), я лише перекидав через Приват24 гроші. Свіжозареєстрований продавець продавав б/в меблі. Недорого. Попроросив предоплату на 200 грн. Навіть скинув № накладної Нової пошти, але недійсний. Гроші тю-тю... |
Цитата:
Что делается вверху,то и внизу. Лучше как то обойтись с покупками или покупать у знакомых. |
Цитата:
м им вкалывать. |
Это конечно очень неприятная ситуация, но я бы посоветовал не оставлять дело просто так. Когда сталкиваешься с такими случаями мошенничества, то лучше проконсультироваться с опытными юристами https://aslegal.com.ua/ и написать заявление в правоохранительные органы, всякие преступники должны быть наказаны.
|
Цитата:
|
Щоб не потрапити на шахрайський ігровий
|
Дааа. К сожалению, такое сплошь рядом(
|
Цитата:
Усю валюту вкрали!:mad: P.S.Я її і в очі то не бачив ніколи,а ТУТ таке трапилося....:confused: |
Цитата:
Скупой платит дважды а лох всегда. :D |
Хакерам вдалось зламати найбільшого виробника криптовалютних гаманців
Цитата:
|
Цитата:
Не жартуйте з криптою... |
они могут всё)
|
Текущее время: 09:35. Часовой пояс GMT +3. |